Reformierakonna fraktsioon on Viljandis

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Visiidi korraldaja Peep Aru sõnul vahetavad parlamendi liikmed kohalikega mõtteid ning jagavad Viljandi rõõme ja muresid.
Visiidi korraldaja Peep Aru sõnul vahetavad parlamendi liikmed kohalikega mõtteid ning jagavad Viljandi rõõme ja muresid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Riigikogu Reformierakonna fraktsiooni liikmed on neljapäevast töövisiidil Viljandis, kus teevad tutvust edukate ettevõtete ja kohaliku elu eestvedajatega.

Visiidi korraldaja Peep Aru sõnul vahetavad parlamendi liikmed kohalikega mõtteid ning jagavad Viljandi rõõme ja muresid.

«Linna eduloo taga on nii elav kultuurielu kui tugev eksportiv tööstus. Külastame edumeelseid ettevõtteid, nagu Viljandi Aken ja Uks, Toom Tekstiil, Delux Domotex ning Cleveron. Samuti saame parlamendi liikmetena praktilist kinnitust ja tagasisidet sellest, kuidas on riigireformi ühe osana võimalik viia pealinnast asutusi välja. Maaelu Edendamise Sihtasutus on siin hea näide: ta on end Viljandis hästi sisse seadnud ja kohalikud on saanud head kvalifitseeritud tööd,» lausus Peep Aru.

Reede hommikul võtsid riigikogu liikmeid linnavalitsuses vastu Viljandi linnapea Ando Kiviberg, abilinnapea Kalvi Märtin ja linnavolikogu esimees Tiit Jürmann, et rääkida linna tulevikust.

Peep Aru sõnul on kogu maakonna arengule väga vajalik objekt Viljandi haigla. Uue haiglahoone ehitamise protsess on alanud ning järgmise aasta riigieelarves on selleks ette nähtud 820 000 eurot projekteerimisraha. «Viljandisse tuleb tänapäevane maakondlik haigla koos uue tervisekeskusega ning seal  paiknevad kompaktselt sisehaiguste, üldkirurgia ja sünnitusabi osakond ning EMO ööpäevaringne vastuvõtt,» rääkis Peep Aru.

Samuti käisid saadikud Kaitseliidu Sakala malevas ning tutvuvad kahe hea näitega kolmanda sektori ettevõtjate ja omavalitsuse koostööst. «Üks on Viljandi arenev lumepark ja teine jäähall, kus kõik osalised on panustanud nii raha, energiat, tasuta töötunde kui mõtteid,» lisas Aru. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles