Kaotatud mängule jättis jälje ülemäärane püüdlikkus

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC ja HC Kehra / Horizon Pulp & Paperi meeskond on sel hooajal meistriliigas vastamisi olnud kaks korda ning mõlemad on võitnud ühe mängu. Viimases mängus viskas viljandlaste joonemängija Kristjan Koovit (pildil palliga) konkurendi väravasse kolm palli.
Viljandi HC ja HC Kehra / Horizon Pulp & Paperi meeskond on sel hooajal meistriliigas vastamisi olnud kaks korda ning mõlemad on võitnud ühe mängu. Viimases mängus viskas viljandlaste joonemängija Kristjan Koovit (pildil palliga) konkurendi väravasse kolm palli. Foto: Marko Saarm

Kolmapäeval Kehra meeskonnaga peetud Eesti käsipallimeistrivõistluste teise ringi kohtumises pressis Viljandi HC end pärast kehva algust teisel poolajal küll korraks mängu tagasi, kuid otsustavat võidujooksu tal teha ei õnnestunud.

Viljandlased alustasid võõrsil HC Kehra / Horizon Pulp & Paperi vastu kehva visketabavuse ja nadi kaitsetööga ning esimese poolaja lõpuks olid nad 8:15 kaotusseisus. Lõpuks jäid nad alla 20:24.

Viljandi HC treener Marko Koks leidis, et vilets algus võis tuleneda meeste liigsest püüdlikkusest – oli neil ju suur soov Balti liigas Kehralt teenitud kaotus tasa teha. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles