Salakütte passinud inspektorid leidsid surnukeha

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oktoobri lõpul salakütte jahtima läinud keskkonnainspektorid leidsid Kibeküla kandis põllu piirilt mumifitseerunud surnukeha. Riided andsid märku, et tegemist võis olla noorepoolse naisega.
Oktoobri lõpul salakütte jahtima läinud keskkonnainspektorid leidsid Kibeküla kandis põllu piirilt mumifitseerunud surnukeha. Riided andsid märku, et tegemist võis olla noorepoolse naisega. Foto: Elmo Riig

​Pole just tavaline, et metsa salakütte jahtima läinud inspektorid leiavad inimese surnukeha. Nii juhtus Viljandi vallas Kibeküla kandis, kus 20. oktoobri õhtupoolikul alustasid oma tavapärast patrullkäiku keskkonnainspektsiooni töötajad.

Keskkonnainspektsiooni Viljandi osakonna juhataja Naima Täär kinnitas kohe järgmisel päeval, et Viljandi vallas Kibeküla kandis salakütte passinud inspektorid sattusid tõepoolest üllatuslikule leiule. Nüüdseks on see rohkem kui kuu aja tagune vahejuhtum saanud ka selgituse, sest nii kaua võttis aega DNA-testi abil tehtud ekspertiis. 

Politsei palus, et infot leiu kohta ei avalikustataks enne, kui ekspertiisi tulemused on selgunud, sest Viljandimaal polnud kadunuks kuulutatud ühtki inimest, kellel oleks olnud sellised tundemärgid, nagu olid leitud surnukehal. Küll aga oli võimalus, et surnukeha kuulub naisele, kelle kadumist seostati raske kuriteoga ning milles kahtlustatav sel ajal vahi all oli. Uurimise huvides oli vajalik, et info sellega seostatud isikuni ei jõuaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles