Karksi vald ootab preemia kandidaate

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karksi-Nuia
Karksi-Nuia Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Karksi vallavalitsus ootab ettepanekuid kandidaatide kohta, kes oma tegevusega on 2016. aastal andnud panuse kultuuri või spordi edendamisse, on saavutanud spordis häid tulemusi või on kultuuris silma paistnud loomingulise tegevusega.

Aasta noore preemia kandidaat peab olema vanuses 7–26 aastat või Karksi vallas tegutsev noortekollektiiv, kelle töö, tegevus või saavutused kalendriaasta jooksul on olnud teistele noortele eeskujuks või motivatsiooniks.

Ettepanekuid võivad teha kõik Karksi vallas elavad inimesed ning tegutsevad firmad ja ühendused. Taotluses peab olema põhjendatud ettepanek preemia määramiseks. Vallavalitsus määrab kuni kolm spordi- ja kultuuripreemiat ning ühe aasta noore preemia.

Preemia suurus on 250 eurot ja sellega kaasneb Karksi valla tänukiri. Kõigi tunnustatud isikute nimed kantakse valla auraamatusse. Preemiad ja tänukirjad antakse kätte Eesti Vabariigi aastapäeva aktusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles