Näitlejanna tõmbas jalga hokiuisud

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luule Komissarov liitus kolmapäevasel treeningul Viljandi hokiklubiga.
Luule Komissarov liitus kolmapäevasel treeningul Viljandi hokiklubiga. Foto: Heigo Teder

​Alles septembri alguses jalgpallurina Viljandi kunstmuruväljakul firmade turniiril debüteerinud näitlejanna Luule Komissarov madistas möödunud kolmapäeval hokipoistega uisuväljakul. 

«Ei taha nüüd kuidagi auväärt loomi solvata, aga hullem kui lehm libedal jääl,» on Luule Komissarov hokitrennis osalemist kirjeldanud oma Face­booki seinal. Ta nentis, et ise platsil ukerdada on siiski palju ägedam kui televiisorist hokimänge vaadata, ning soovitas kõigil proovida. 

Komissarov kirjutas, et talle teeb väga suurt rõõmu, kui inimesed endasse usuvad ja hea eesmärgi nimel seljad kokku panevad. «Viljandi jäähall on praegusel kujul suuresti valminud tänu lahketele toetajatele ja eraisikutele. Ühe nime saab aga välja tuua suisa läbivat suurtähte kasutades. TIMO TINTS! Kui mullu sügisel oli Viljandi jäähallil vaid üks sein, siis nüüd on püsti kõik neli ja suure panuse nende kerkimisse ongi andnud Timo. Vat selline mees!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles