Viljandis autoga majja sõitnud naine eitab narkojoovet

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäeval Kantrekülas maja lõhkunud BMW seisab Tomuskil avariiliste autode hoiuplatsil ja ootab ekspertiisi. See peaks selgitama, kas auto tehniline seisukord mängis õnnetuse tekkimises mingit rolli.
Esmaspäeval Kantrekülas maja lõhkunud BMW seisab Tomuskil avariiliste autode hoiuplatsil ja ootab ekspertiisi. See peaks selgitama, kas auto tehniline seisukord mängis õnnetuse tekkimises mingit rolli. Foto: Elmo Riig

Esmaspäeva hilisõhtul Viljandis raskete tagajärgedega autoavarii põhjustanud Helery Rullingo isa ütles, et tütar narkokiirtesti tulemusi ümber ei lükka. Samas eitab tütar õnnetuse hetkel narkojoobes olekut. Kuidas ja miks BMW Helery kätte sattus ja mis õnnetuse põhjustas, ei oska isa öelda. 

Viljandi südalinnas edukat jahinduspoodi pidav Eik Rullingo kinnitab, et õnnetuses osales tema 22-aastase tütre Helery roolitud auto. Tütar taastub kodus šokist ja põrutusest ning meediaga suhelda ei soovi. 

Õnnetusest sai isa teada, kui talle öösel kella kolme paiku haiglast helistati ja küsiti, kas ta teab, kus ta tütar on. «Ütlesin, et ta pidi mulle järgmisel päeval külla tulema ja Tallinnast poodi kaupa tooma,» rääkis Eik Rullingo. «Siis kutsuti mind haiglasse. Seal nägin, et tütar ei käitunud adekvaatselt, oli nii-öelda sassis. Samas muutus ta järjest rahulikumaks ning pärast proovide andmist, kui koju jõudsime, oli ta juba täiesti normaalne.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles