Korvpallikarika võitsid Paalalinna kooli poisid

, Viljandimaa spordiliidu juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa suurte koolide noormeeste korvpalliturniiri kolm edukamat meeskonda olid Paalalinna kooli (pildil keskel punase-valgetriibulises vormis), Kitzbergi kooli (sinises) ja Tarvastu kooli esindus.
Viljandimaa suurte koolide noormeeste korvpalliturniiri kolm edukamat meeskonda olid Paalalinna kooli (pildil keskel punase-valgetriibulises vormis), Kitzbergi kooli (sinises) ja Tarvastu kooli esindus. Foto: Margit Kurvits

Läinud nädala reedel peeti Abja spordihoones Viljandimaa suurte koolide kuuenda kuni üheksanda klassi poiste korvpallikarikavõistlusi.

Võistkonnad olid moodustatud nii, et väljakul võis korraga mängida kaks korvpalli liidu litsentseeritud mängijat. Kokku osales viis võistkonda ning paremad selgusid turniirisüsteemis.

Võistluspäeva lõpetas esimese kohaga Viljandi Paalalinna kooli esindus koosseisus Marten Lepik, Gustav Hendrik Seeder, Handreas Karl Kivistik, Enrico Hänilene, Karl Siimson, Joonas Juks, Egert Erm ja Jako-Johannes Kõuts. Võistkonna õpetaja on Sulev Viies.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles