Viljandlased jätkavad võitjate grupis

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BC Viljandi korvpallimeeskond lõpetas teise liiga põhiturniiri esimese etapi oma grupi võitjana ning jätkab nüüd vaheturniiri liiga edukamate meeskondade seas.
BC Viljandi korvpallimeeskond lõpetas teise liiga põhiturniiri esimese etapi oma grupi võitjana ning jätkab nüüd vaheturniiri liiga edukamate meeskondade seas. Foto: Madis Luik

Eelmisel reedel pidas BC Viljandi meeskond Eesti korvpallimeistrivõistluste teise liiga põhiturniiril oma viimase alagrupikohtumise ning jätkab nüüd sarja vaheturniiril liiga tugevaimas seltskonnas.

Viljandlased olid endale alagrupi võidu taganud juba enne Kesklinna kooli spordisaalis reedel asetleidnud vastasseisu Tartu Terminali meeskonnaga ning jätkasid seisusele vastavalt. Mängu esimese kümne minutiga lubasid nad vastasel küll 20:12 juhtima minna, ent poolajavileks vähendas meeskond vahe ühele punktile ning pööras kohtumise lõplikult enda kasuks kolmandal veerandajal, kui tegi 35:14 vahespurdi. Kogu kohtumise võitsid võõrustajad tulemusega 98:88.

BC Viljandi mängiv juhendaja, spordikoolis treeneriametit pidav Rauno Tamm nentis, et kehv algus on kujunenud neile millegipärast ebameeldivaks harjumuseks. «Viimastes mängudes on algus läinud vaevaliselt, aga õnneks oleme suutnud teha vajalikke järeldusi ning end kokku võtta,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles