Kinkijad saadavad tuhandete kilomeetrite kaugusele lastele kingakarbitäie rõõmu

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jakobsoni koolis panid esimestena kingikarbi kokku (vasakult) Irina Rakuta, Regina Univer, Caroline Homik, Laura-Liisa Sell ja Iris Olivia Tamm.
Jakobsoni koolis panid esimestena kingikarbi kokku (vasakult) Irina Rakuta, Regina Univer, Caroline Homik, Laura-Liisa Sell ja Iris Olivia Tamm. Foto: Elmo Riig

Viljandi Jakobsoni kooli pere hakkas komplekteerima kingipakke, mis saadetakse sõjapõgenike perede lastele Jordaaniasse ja Egiptusesse.

Jakobsoni kooli inglise keele õpetaja Enna Audova tutvustas möödunud nädala alguses kooliperele kampaaniat «Täht idas», mille kestel valmistatakse ja toimetatakse konfliktipiirkondades sõjategevuse tõttu kannatanud lastele 6000 kingitust. Nelja päevaga oli temani jõudnud neli kingikarpi.

«Viljandi Jaani kogudusele tehti ettepanek olla üks kogumispunktidest, kuhu inimesed kingipakke tuua saavad. Et olen seal tegev ning õpetan ka meie Süüria perekonna lapsi Samit ja Hasanit, mõtlesin, et oleks väga hea võimalus ka koolis seda kampaaniat tutvustada,» selgitas Enna Audova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles