Publik saab pärimusmuusika festivalile esinejaid valida

Maarja Möldre
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Folgirahvas
Folgirahvas Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti pärimusmuusika keskus kutsub rahvast XXV Viljandi pärimusmuusika festivali programmi koostamises kaasa rääkima.

Pärimusmuusika keskuse teatel on festivali pika ajaloo jooksul inimeste muusikamaitset avardanud üle tuhande esineja nii kodumaalt, lähinaabrite juurest kui ka eksootilistest paikadest. Festivali programmipealiku Tarmo Noormaa sõnul saavad kõik soovijad hääletusel oma lemmiku valida kümne enim rahvast hullutanud ansambli hulgast.

«Anname endast parima, et kolm kõige rohkem hääli saanud esinejat suvisel festivalil rahvast taas rõõmustaksid. See oleks meie kingitus maailma kõige paremale publikule,» ütles Noormaa.

Pärimusmuusika keskuse koduleheküljel on võimalik oma e-posti aadressilt anda üks hääl ning valida nimekirjast üks lemmik. Oma hääle saab anda 2. detsemberi südaööni. Võitjad kuulutatakse välja festivali Facebooki lehel. Kõigi osalejate vahel loositakse välja kolm Viljandi pärimusmuusika festivali passi.

XXV Viljandi pärimusmuusika festival kestab 27.–30. juulini 2017. Selle teema on «Uut ja vana», mis annab ainest ka ürituse 25. juubeliks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles