Viljandi uisurahva kaitsepühak

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timo Tinsi
Timo Tinsi Foto: Kristi Markov

​Viljandi jäähalli hooaja avapidu oli pühendatud suuresti ühele mehele – Timo Tintsile, kes on oma vabast ajast teinud pehmelt öeldes poolikuna seisnud uisuplatsist populaarse kooskäimise ja sportimise paiga. Tagasihoidliku natuuriga heategija poeks aga ise kas või läbi nõelasilma, et mitte püünele upitatud saada.

Seda, et viimastel aastatel on jäähallis elu keema löönud, ei saa ükski linnakodanik eitada. Uisuhuvilistel on katus pea kohal ja seinad ümber, pisemast ilust rääkimata. Asja edendamiseks on loodud mittetulundusühing, kuhu lisaks päevakangelasele kuuluvad iluuisutamistreener Eve Naanuri ja Meelis Härm Viljandi hokiklubist. Praegu on tegusa tuumiku töölaual jäähalli plaanitavate tribüünide kavandid. Detsembris seisavad aga ees jäähalli kümnenda aastapäeva üritused ja uhked jõuluetendused.

Eve Naanuriga vesteldes ei teki hetkekski kahtlust: Timo Tints on Viljandi jäähalli A ja O. Tema ütlemist mööda on Tints heas mõttes hull mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles