Iluuisutajad tegid Riias ilusa alguse

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi iluuisutajad osalesid möödunud nädalal edukalt võistlusel Riias. Pildil vasakul Paula Lohk, Hanna Kallas, treener Eve Naanuri, Patricia Tuuling ja Kristina Kivistik.
Viljandi iluuisutajad osalesid möödunud nädalal edukalt võistlusel Riias. Pildil vasakul Paula Lohk, Hanna Kallas, treener Eve Naanuri, Patricia Tuuling ja Kristina Kivistik. Foto: Timo Tints

Eelmise nädala kolmapäevast pühapäevani meie lõunanaabrite pealinnas Riias peetud 31. rahvusvahelisel iluuisutamisvõistlusel «Volvo Cup» olid tänavu esindatud ka Viljandi noored ning sellega avasid nad edukalt oma võistlushooaja.

Tüdrukud võistlesid kahes klassis. Kolm neist asusid võistlustulle pühapäeva hommikul grupis «Algajad tütarlapsed sünniaastaga 1996–2000» ning üks tegi oma etteaste laupäevaõhtuses osavõtjaterohkes klassis «Algajad tütarlapsed sünniaastaga 2000–2004».

Vanemate tütarlaste klassis esindasid Viljandit Patricia Tuuling, Hanna Kallas ja Kristina Kivistik, kes naasid koju vastavalt esimese, teise ja kolmanda kohaga. Kohti jäid lahutama väikesed punktivahed, mis näitab, et tase selles grupis oli väga ühtlane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles