Kolga-Jaani kool tähistab suurt haridusaastapäeva

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolga-Jaani põhikooli kõige staažikam õpetaja on Jevgenia Kampus, kes on seda ametit pidanud rohkem kui poolsada aastat. Pildil helistab ta kella kooli muuseumis.
Kolga-Jaani põhikooli kõige staažikam õpetaja on Jevgenia Kampus, kes on seda ametit pidanud rohkem kui poolsada aastat. Pildil helistab ta kella kooli muuseumis. Foto: Elmo Riig

Homme valitseb Kolga-Jaani põhikoolis pidulik ja rõõmus meeleolu, sest tähistatakse kohaliku kogukonna hariduselu 330. aastapäeva.

Kooli direktor Thea Pärnamets ütles eile päeval, et üritusele on registreerunud 227 vilistlast ning lisaks on kooli saadetud kutsetele jaatavalt vastanud 53 külalist.

Ürituse korraldamises on tema sõnul väga suur roll õpilastel ja personalil. «Kooli sünnipäeva tähistame igal õppeaastal koolipere ringis, suuremad kokkutulekud on iga viie aasta järel. Kaugel pole ka hariduselu 333. aastapäev, mida tahaks kindlasti eriliselt tähistada. Niisugune huvitav arv kohe kutsub kaasa mõtlema ja kõik ideed on oodatud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles