Linna põhikoolid maadlevad hommikuti parkimisohtudega

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hommikusel tipptunnil läbib lühikese ajavahemiku jooksul Jakobsoni kooli parklat kolmekohaline arv sõidukeid. Olukord ei ole ohutu ei lastele ega juhtidele, kes saavad selle parandamiseks palju ka ise ära teha.
Hommikusel tipptunnil läbib lühikese ajavahemiku jooksul Jakobsoni kooli parklat kolmekohaline arv sõidukeid. Olukord ei ole ohutu ei lastele ega juhtidele, kes saavad selle parandamiseks palju ka ise ära teha. Foto: Marko Saarm

Kolm Viljandi põhikooli on juba aastaid silmitsi liiklusmurega, mis valmistab peavalu nii lapsevanemaile kui koolijuhtidele. Hommikuses autode voos tekib lastele ohtlikke olukordi, juhtidevahelisi konflikte ja koguni avariisid.

Vanemad on sageli sunnitud lapsed maha panema kas liikuvaid autosid täis parklas või otse tänaval. Esimene probleem on ammune tuttav Jakobsoni kooli perele, teisega seisavad vastamisi Kesklinna kooli lapsed ja vanemad.

Nokk kinni, saba lahti

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles