Linnavalitsuselt hokivarustust küsinud uisutajad said korvi (3)

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uisutreener Eve Naanuri leidis, et linnavalitsus oleks võinud toetusest keeldumise põhjendamisega rohkem vaeva näha, sest argumenteeris seda väitega, mis oli juba taotluses ümber lükatud.
Uisutreener Eve Naanuri leidis, et linnavalitsus oleks võinud toetusest keeldumise põhjendamisega rohkem vaeva näha, sest argumenteeris seda väitega, mis oli juba taotluses ümber lükatud. Foto: Marko Saarm

Mittetulundusühing Viljandi Uisutajad küsis linnalt 3600 eurot toetust, et võimaldada kehalise kasvatuse tundide ajal jäähallis käivatel õpilastel hokit mängida õige varustusega, aga linn jättis taotluse rahuldamata.

«Kui litriga pihta saad, on ikka väga valus. Varustus peab olema korralik, ei saa allahindlust teha,» ütles Viljandi Uisutajate juhatuse liige Eve Naanuri. Tema sõnul maksab ainuüksi väravavahi kaitsevarustus umbes tuhat eurot, seda oleks vaja aga kaks komplekti. Viljandi Uisutajate omafinantseering oleks varustuse soetamiseks 2000 eurot.

Eve Naanuri sõnul soovisid nad lisaks uisutajate riidesse panemisele korraldada hooaja lõpul koolide meistrivõistlused. «Praegu on küll lumi maas, aga jäähall on talispordi harrastamiseks ainuke stabiilne koht,» lausus ta.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles