Oravate pink on Viljandi võimupaadis esialgu kuiv ja kindel

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnavolikogu 27 kohta on jagatud nelja saadikurühma vahel. Neist kolm on ühesuurused ja üks oluliselt väiksem.
Viljandi linnavolikogu 27 kohta on jagatud nelja saadikurühma vahel. Neist kolm on ühesuurused ja üks oluliselt väiksem. Foto: Marko Saarm

Reformierakondlaste seas liiguvad jutud, justkui oleks Isamaa ja Res Publica Liidu peakontor andnud oma partei liikmetele korralduse suruda Reformierakond nii nagu Toompeal opositsiooni ka kõigis omavalitsustes. Viljandis ei paista sel väitel kandepinda olevat.

Maakonnakeskuse volikogus on koalitsioonis Reformierakond ja IRL ning opositsioonis Sotsiaaldemokraatlik Erakond ja Keskerakond.

Pärast eelmise nädala algust, mil Toompeal valitsus lagunes ning senised võimuliitlased väga pikka aega riiki tüürinud Reformierakonna opositsiooni juhatasid, on kõikjal Eestis põhjendatult päritud, kas murranguline muudatus võimuahela tipus võiks lähiajal kaasa tuua partnerite vahetamist ka valla- ja linnavalitsustes. Viljandimaal puudutab see küsimus ennekõike Viljandi linna, kus parteipoliitilised tõmblused on varem vähemalt korra suhted pea peale pööranud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles