Vabamaadlejad rassivad Viljandis karikate pärast

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedel on Viljandi spordihoones Eesti ja Soome vabamaadluse maavõistlused ning laupäeval Baltimaade vabamaadluse karikaturniir. Pilt on tehtud eelmisel aastal asetleidnud Baltimaade karikavõistlustel, kui ühes kaalus rassisid Tuleviku matimehed Meelis Sillat (sinises) ja Ragnar Kaasik.
Reedel on Viljandi spordihoones Eesti ja Soome vabamaadluse maavõistlused ning laupäeval Baltimaade vabamaadluse karikaturniir. Pilt on tehtud eelmisel aastal asetleidnud Baltimaade karikavõistlustel, kui ühes kaalus rassisid Tuleviku matimehed Meelis Sillat (sinises) ja Ragnar Kaasik. Foto: Elmo Riig

Laupäeval selgitatakse Viljandi spordihoones Baltimaade ja Soome maadlusklubide karikavõistluste võitjaid ning noored maadlevad turniiril «Viljandi 2016». Päev varem saavad aga sealsamas teoks Eesti ja Soome vabamaadluse maavõistlused.

Kahjuks on teada, et Läti täiskasvanud vabamaadlejaid jääb seekordsetel karikavõistlustel väheks, sest samal ajal peetakse Läti meeskondlikke meistrivõistlusi. Soome on aga esindatud oma paremikuga: tugevat konkurentsi pakuvad kõik selle aasta meistrid ja medaliomanikud ning koostatud on esinduslikem meeskond nende võistluste ajaloos.

Noorteturniiri konkurents on eeldatavasti tihedam kui eelmistel aastatel. Maadlejad annavad endast parima, et pealtvaatajaile maadlusrõõmu pakkuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles