Juhtkiri. Tee ehitamise risk

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sakala

Läinud nädala lõpus kirjutas Sakala sellest, et Viljandi linnavalitsus mõtleb, kuidas ja kui suurelt karistada firmat, kes jättis Koidu tänava ja Lossi tänava jupi ehitamise lootusetult hilja peale. Juunis tehtud lepingu järgi pidanuks uus asfalt ja kõnniteed valmima selle kuu alguseks, ent töö on alles algusjärgus ning ehitaja näeb võimalust lõpetada see mai keskpaigaks.

Tänases lehes on juttu Viljandist Mustlasse viiva tee remondist, mis pärast lume tulekut seiskus. Maanteeamet lubab, et sulailma saabudes hakatakse teele kohe uut kihti ehitama, liiklejad mõtlevad aga õudusega, milliseks alasti võetud tee pluss­kraadidega muutuda jõuab.

Tõsi see ju on, et mitme varasema aastaga võrreldes tuli lumi tänavu varakult maha. Aga ilmselt mõtleb harilik liikleja, et tööga hakati hoopis liiga hilja pihta. Praegust olukorda arvestades on ka väga keeruline vastupidist väita.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles