Varane lumi rikkus ehitaja plaanid

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäeval lendlesid Mustla teel autorataste alt mustad saastapilved. Olukord peaks leevenema ilma soojenedes, mil maanteeamet loodab asfaldikihi maha saada. Autojuhtidel tuleb oodata ja loota.
Esmaspäeval lendlesid Mustla teel autorataste alt mustad saastapilved. Olukord peaks leevenema ilma soojenedes, mil maanteeamet loodab asfaldikihi maha saada. Autojuhtidel tuleb oodata ja loota. Foto: Marko Saarm

Viljandist Mustlasse viiva tee remont seiskus lume saabumise järel ning olude sunnil peavad autojuhid sealsel raputaval ja määrival teel sõitma väga aeglaselt. Olukord ei parane enne sula, mis lubaks ehitajal tööd jätkata.

Elmar Purga
Elmar Purga Foto: Marko Saarm

Osaühingu Automen bussijuht, Viljandi–Mustla–Suislepa liinil kurseeriv Elmar Purga (pildil) nentis esmaspäeva hommikul Viljandi bussijaamas liinile minekut oodates, et praegu on tee küll veel enam-vähem sõidetav, ent mõistetamatuks jääb, miks hakati tööd tegema alles vastu sügist. «Tõsi, kui ehitus algas, siis venitamist ei olnud, edeneti kiiresti. Ei kurtnud siis autojuhid ja bussijuhtidelegi ei valmistanud ehitustööd ebamugavusi. Graafikust mahajäämist ei tulnud isegi ajutiste fooride taga seistes ette,« rääkis Purga. »Nüüd aga on suur sula saabumas ja seda, mis teel siis toimuma hakkab, ei taha ettegi kujutada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles