Uhke võitlus tabelisse punktilisa ei toonud

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC meeskond pakkus kolmapäeval koduses spordihoones kaasaelajatele võitlusliku mängu. Paraku muutus see viimaste minutite vältel väikesest võiduseisust minimaalseks kaotuseks. Võõrustajatest osutus resultatiivseimaks koosseisu kogenuim mängija Kristo Järve, kelle kõik viis väravat tulid avapoolajal.
Viljandi HC meeskond pakkus kolmapäeval koduses spordihoones kaasaelajatele võitlusliku mängu. Paraku muutus see viimaste minutite vältel väikesest võiduseisust minimaalseks kaotuseks. Võõrustajatest osutus resultatiivseimaks koosseisu kogenuim mängija Kristo Järve, kelle kõik viis väravat tulid avapoolajal. Foto: Marko Saarm

Kolmapäeval pidasid Eesti meeste käsipallimeistrivõistlustel põneva kohtumise läinudkevadised finalistid Põlva Serviti ja Viljandi HC. Poolaeg lõppes viigiga ja mängu võitsid tiitlikaitsjad põlvalased ühe väravaga, 26:25.

Veel minut enne lõpuvilet oli kodus mänginud Viljandi meeskond ühe väravaga ees, kuid Kristjan Muuga ja Sergei Ljubtšenko tabamused võimaldasid sel hooajal kaotusteta püsinud Servitil võtta ka seitsmenda võidu.

Viljandlastest oli resultatiivseim Kristo Järve viie väravaga, Serviti poolelt sai kuus tabamust Henri Sillaste.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles