Rahvaralli avas tee sportautodele

Madis Luik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sven Heinlaid
Sven Heinlaid Foto: Aivar Kaljusaar

Eelmisel laupäeval Kõpu vallas sõidetud rahvaralli saab homme võitlusliku järje, kui sealsamas peetakse Eesti autode rallisprindi meistrivõistluste esimene etapp.


Homme Kõpu vallas sõidetavale Eesti ralli­sprindi meistrivõistluste esimesele mõõduvõtule on oodata paarikümne startija ringis. «Korraldajate seisukohast on seda küll tublisti alla kriitilise piiri, aga et loodus on meid sel nädalal rajahoolduse kuludest suuresti säästnud, otsustasime võistluse ikkagi ellu viia,» seletas Sven Heinlaid.

Kasutatakse nädala eest rahvarallil kavas olnud teise lisakatse trassi, mida on tehtud võistlussportlaste tarvis veidi keerukamaks ja pikemaks. «Katse pikkus on 6,8 kilomeetrit ning nagu sprindivõistlusel ikka, läbitakse seda kolm korda,» rääkis Heinlaid.

Korraldajate kinnitust mööda pääsevad huvilised võistlust jälgima Viljandi ja Kilingi-Nõmme vaheliselt maanteelt Napsi lähistelt või Kõpu—Tipu tee lähedusse jääva Kullese lauda juurest.

Võistluse algus on kell 12.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles