Rongisõitjad ei pea enam bussidesse ronima

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suur osa raudteeremondist on tehtud.
Suur osa raudteeremondist on tehtud. Foto: Elmo Riig

Raudteeremont Viljandi–Tallinna liinil on tänavuseks lõppenud ning möödunud nädalavahetusel olidki selle aasta viimased päevad, mil Elroni edelasuunal sõitjad läbisid osa maad bussiga.

Remonti teinud Edalaraudtee Infrastruktuuri aktsiaseltsi hinnangul saadakse remont lõplikult valmis järgmisel aastal ja tuleval kevadel võib ette tulla veel mõni kord, mil rongiga sõitjad peavad vahepeal bussi kasutama. Need korrad saab üles lugeda ainult ühe käe näppudel ning palju nurinat kestnud ümberistumised jäävad minevikku.

«Lumi tuli maha, külmaga ei saa remonti teha, sest killustik külmub ära ning seda on väga raske raudtee ballastiks panna,» selgitas Edelaraudteega koostööd tegeva Go Grupi avalike suhete juht Marko Paloveer. «Tegelikult läks kõik plaani järgi ning saime töödega õigel ajal valmis, möödunud nädalavahetus oli kavandatud sellel aastal viimaseks. Raudtee äärt tuleb veel korrastada ning kevadel lähevad tööd edasi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles