Serviti vormis võimsuse võiduks

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti käsipalli meistriliigas täiendas kolmapäevases voorus oma punktikontot kaks liidermeeskonda. Viljandit väisanud tiitlikaitsja Põlva Serviti sai 36:23 jagu kohalikest mängijatest, turniiritabeli juht HC Kehra alistas kodusaalis 41:25 Chocolate Boys / Viimsi.

Kristo Voikalt kaheksa väravat

Kolmapäeval Viljandi spordihoones peetud kohtumise esimene poolaeg lõppes külaliste 18:13 eduga.

Mõneti etteaimatavast lõpptulemusest hoolimata tõi siinsele käsipallipublikule ehk veidi lohutust tõik, et Viljandi mängija Kristo Voika tõusis kohtumise suurimaks väravaviskajaks. Meistriliiga resultatiivsustabeli liidri Kristo Voika kaheksa tabamuse kõrval kasvatasid võõrustajate seisu Marko Koks kuue, Madis Parik ja Vitali Vorobjov kolme, Kristjan Koovit kahe ning Mihkel Jürisson ühe väravaga.

Põlva Serviti resultatiivsemad olid Viljandis Roman Ayzatullov seitsme ning Mario Karuse ja Janis Selge kuue tabamusega.

Kuus vooru enne meistrivõistluste põhiturniiri lõppu hoiab Viljandi HC 15 punktiga turniiritabelis kolmandat kohta. Liider HC Kehral on kogunenud 26, Põlva Servitil 24 ning mulkide lähimal ohustajal Chocolate Boysil 12 punkti. Liigatabeli kahel viimasel, SK Tapal ja Aruküla / HC Tallasel on punkte kirjas 6 ja 1.

Põhiturniiri lõppedes alustavad selle neli edukamat poolfinaalseeriat, millele järgenevad medalimängud.

Ees seisab kuus vooru

Ehkki turniiritabelis on neli esimest selgelt välja joonistunud ning selle seltskonna muutumine on võimalik üksnes teoreetiliselt, on järelejäänud kuues voorus oodata siiski põhimõttelisi ja põnevaid kohtumisi.

Viljandi HC-l on kolmandas ringis mängimata veel Aruküla / HC Tallasega. Mäng leiab aset 22. veebruaril Arukülas. Viljandisse jõuab käsipalli meistriliiga taas 4. märtsil, kui kohalikud lähevad väga olulises ja põhimõttelises heitluses vastamisi Chocolate Boys / Viimsiga.

TABELISEIS

Eesti meistrivõistluste tabeliseseis pärast 14. vooru
• HC Kehra — 24 punkti
• Põlva Serviti — 22 punkti
• Viljandi HC — 15 punkti
• Chocolate Boys / Viimsi — 12 punkti
• SK Tapa — 6 punkti
• Aruküla / HC Tallas — 1 punkt
Allikas: Eesti käsipalli liit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles