Pakirobotite keskel ergutati Viljandi noortes ettevõtlikkust

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lektorid rääkisid laupäeval Cleveroni tehases noortele sellest, et Viljandis on ettevõtlikule inimesele kõik võimalused. Äratussignaalina mõeldud õppepäeva korraldas hiljuti loodud mittetulundusühing Startup Viljandi. Lõunapausi ajal sai iga osaleja avada kapi, milles peitus šokolaad.
Lektorid rääkisid laupäeval Cleveroni tehases noortele sellest, et Viljandis on ettevõtlikule inimesele kõik võimalused. Äratussignaalina mõeldud õppepäeva korraldas hiljuti loodud mittetulundusühing Startup Viljandi. Lõunapausi ajal sai iga osaleja avada kapi, milles peitus šokolaad. Foto: Elmo Riig

Laupäeval kogunes Viljandi äärelinnas maailma vallutavaid pakiroboteid valmistavasse Cleveroni tehasesse kümneid noori, et saada osa hiljuti loodud mittetulundusühingu Startup Viljandi esimesest õppepäevast «Wake up Viljandi». 

Mittetulundusühingu Start­up Viljandi ühe asutaja Kait Lukka sõnul valiti Cleveroni tehas kohtumispaigaks sellepärast, sest see on ehe näide, milleni päeva lõpuks jõuda taheti: Viljandis on kõik võimalused eduka ettevõtte rajamiseks olemas.

Võiks teha kõike

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles