Meeskond lõpetas eduka aasta suure lumise rõõmupeoga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval rõõmustasid Viljandi jalgpalliklubi Tulevik esindusmeeskonna mängijad koos poolehoidjatega Eesti meistrivõistluste esiliiga võidutrofee üle.
Pühapäeval rõõmustasid Viljandi jalgpalliklubi Tulevik esindusmeeskonna mängijad koos poolehoidjatega Eesti meistrivõistluste esiliiga võidutrofee üle. Foto: Elmo Riig

​Viljandi jalgpalliklubi Tulevik president Raiko Mutle tunnistas, et pühapäeva õhtul tuisusel staadionil säras esiliiga võidukarikas eriti kenasti ning juba ammu väljateenitud auhinna pea kohale tõstmine oli talle pika hooaja kõige emotsionaalsem hetk.

Mutle nentis, et võiduemotsioon kaalub alati üles raskused ja pinged, mis pika võistlushooajaga paratamatult kaasas käivad. Erinevalt mängijatest klubi juhid endale aga puhkust lubada ei saa. «Juba mõnda aega käib klubis töö järgmise hooaja nimel ja tegemist on kõvasti,» lausus Mutle.

Tuleviku esindusmeeskonna edukat hooaega kokku võttes oli ta mõistagi rahulolev – purunes ju nii klubi kui esiliiga erinevaid statistilisi rekordnäitajaid. Numbritest olulisemaks hindas ta siiski võistkonna hooaja jooksul ülesnäidatud stabiilsust ja üldist arengut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles