Viljandi ettevõte võitis oma ala maailma mainekaima auhinna

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pakiveofirma DPD ja innovatiivsete pakiautomaatide tootja Cleveron sõlmisid koostöölepingu.
Pakiveofirma DPD ja innovatiivsete pakiautomaatide tootja Cleveron sõlmisid koostöölepingu. Foto: Elmo Riig

Viljandi ettevõte Cleveron võitis maailma kõige mainekamal postivaldkonna auhindade jagamisel esikoha saadetiste kättetoimetamise uuenduste kategoorias. Võidu tõi siin välja mõeldud pakirobot.

Postivaldkonna seitset mainekat preemiat jagab igal aastal ajakiri Postal Technology International ning Cleveroni juhi Arno Küti sõnul on see ajakiri ja auhind postimaailmas kõige kaalukamad. «Ajakiri korraldab igal aastal ka maailma suurimat postimessi «Post Expo» ning tavaliselt kuulutatakse auhinna võitjad välja just sellel messil,» rääkis Kütt. «Et tänavu oli mess kaugel Aasias, kuulutati auhinnad välja nende ajakirjas.»

Paberajakiri on praegu veel ilmumata, kuid veebis sai see avalikuks esmaspäeval. Küti sõnul teadis Cleveron, et ollakse nominentide seas, aga võiduteade jõudis nendeni alles äsja. «See on meile läbi aegade suurim tunnustus,» lisas Kütt. Preemia saadi kategoorias, mis inglise keeles kõlab «Delivery Innovation of the Year».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles