Liidri postitus mõjus süüdistusena Kesklinna kooli õpetajate suhtes

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Hüva saatis neljapäeva õhtul e-kooli keskkonda ekraanitõmmise, millel on näha Madis Aguri postitus Facebookis. Nüüdseks kustutatud küsimusest võis Hüva hinnangul välja lugeda süüdistuse.
Rain Hüva saatis neljapäeva õhtul e-kooli keskkonda ekraanitõmmise, millel on näha Madis Aguri postitus Facebookis. Nüüdseks kustutatud küsimusest võis Hüva hinnangul välja lugeda süüdistuse. Foto: Ekraanitõmmis

Algusest peale Viljandi kaasava eelarve rahvahääletusel esirinnas olnud idee esitaja tegi sel nädalal sotsiaalvõrgustikku Facebook postituse, mis püstitas küsimuse, kas mõni Kesklinna kooli õpetajatest võis pingeliseks osutunud võistluses kampaaniat tehes koostööst keelduvaid lapsi halva hindega ähvardada.

Tänavuse kaasava eelarve võistlusel oli algusest peale kümnest lõppvooru ideest kaks teistest selgelt populaarsemad. Nii Uueveski oru jalgtee korrastamise ettepanek kui Kesklinna kooli parki kunstmuruplatsi tegemise mõte said neljapäeva õhtuks aktiivse kampaania tulemusena kokku 800 häält ning jätkasid võidu nimel tihedat rebimist.

«Kas see on ok?» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles