Pinev finišiheitlus viis rahvahääletuse uutesse kõrgustesse (1)

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaasava eelarve ideevõistlus läheb viljandlastele üha rohkem korda. Kui eelmisel aastal võitis Paala järve ranna korrastamise ettepanek hääletuse kindlalt 305 häälega, siis tänavu oli kummalgi tugevamal ettepanekul juba poolteist päeva enne lõppu koos üle 700 hääle.
Kaasava eelarve ideevõistlus läheb viljandlastele üha rohkem korda. Kui eelmisel aastal võitis Paala järve ranna korrastamise ettepanek hääletuse kindlalt 305 häälega, siis tänavu oli kummalgi tugevamal ettepanekul juba poolteist päeva enne lõppu koos üle 700 hääle. Foto: Marko Saarm / Ekraanitõmmis

Täna lõppeva kolmanda Viljandi kaasava eelarve ideevõistluse rahvahääletus osutus väga populaarseks juba esimestel päevadel, ent kogus lõpusirgel rohkem osalejaid, kui isegi kõige optimistlikumad ennustajad söandanuks pakkuda.

«Jumala eest, nagu spordivõistlust vaataks,» iseloomustas linnapea Ando Kiviberg tänavuse hääletuse lõpuspurti, kus kaks ideed teistest pikalt ette läksid ning hääl hääle haaval võidu nimel rebivad. Nii juhtis eile kell 17.30 Uueveski oru kõnniteede korrastamise ettepanek 746 häälega, samal ajal kui Kesklinna kooli staadionile kunstmuru paigaldamise mõttel oli vaid 12 toetajat vähem. Enne seda olid nimetatud ettepanekud liidripositsiooni mõne tunni vältel mitu korda vahetanud.

Väga palju hääli

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles