Viljandimaa koolid mängisid saalihokit

, Viljandimaa spordiliidu juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäeval toimunud Viljandimaa koolide X–XII klassi poiste saalihokikarikavõistlustel sai esimese koha Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli võistkond.
Esmaspäeval toimunud Viljandimaa koolide X–XII klassi poiste saalihokikarikavõistlustel sai esimese koha Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli võistkond. Foto: Erakogu

Oktoobri viimasel päeval said teoks Viljandimaa koolide X–XII klassi poiste saalihokikarikavõistlused. Osales neli võistkonda ja kohtumised peeti Kesklinna kooli võimlas, kus on olemas saalihoki mängimiseks vajalikud poordid.

Võistlused korraldati turniirisüsteemis, nii et kokku oli kuus vastasseisu. Iga võistkond sai mänguaega üks tund, mis on päris suur koormus, arvestades selle mängu kiirust.

Turniiri võitjaks kuulutati Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli võistkond, kellele märgiti tabelisse viis punkti: kahest mängust võit ja ühest viik. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles