Mees leiti maantee äärest surnuna

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeval Halliste vallas oma koduõuest kadunud 57-aastane Jaan leiti eile keskpäeval Heimtali lähedalt maanteekraavist surnuna. Tuisusel ja lumisel ööl hukkunud mehel vägivalla tundemärke ei olnud.

Kolmapäeva pärastlõunal teatas teehooldusmasina juht politseile, et oli Heimtalist paar kilomeetrit Rimmu poole leidnud kraavist mehe surnukeha. Politsei tuvastas, et see on 57-aastane Jaan, kes oli kadunud kodutalu õuelt Sammaste külas. Meedikute kinnitusel mehel väliseid vigastusi ja vägivalla tundemärke ei olnud. Surnukeha saadeti surma põhjuse väljaselgitamiseks ekspertiisi.

Teisipäeva õhtul sõitsid politseinikud läbi teed mehe kodu ümbruses ning suhtlesid tema tuttavate ja naabritega. Ka kolmapäeval käis piirkonnapolitseinik veel kord mehe kodukandi inimestega vestlemas, et selgitada välja tema asukoht. Jaani nähti viimati 1. novembri keskpäeval, kui ta läks kodutalu sauna juurde puid viima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles