Tänaseks valmima pidanud tänavate edasine saatus sõltub ilmataadi tujudest

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olgugi et Lossi ja Koidu tänaval käis eile ehitus, ei jõua hanke võitnud firmad kuidagi tähtajaks valmis. Kui hästi läheb, ületavad nad seda kümme päeva. Halvemal juhul tuleb tänavalõigud konserveerida.
Olgugi et Lossi ja Koidu tänaval käis eile ehitus, ei jõua hanke võitnud firmad kuidagi tähtajaks valmis. Kui hästi läheb, ületavad nad seda kümme päeva. Halvemal juhul tuleb tänavalõigud konserveerida. Foto: Ketlin Beljaev

Eile hommikul Lossi ja Koidu tänava remonti vaatamas käinud Viljandi teedespetsialist Heikki Teearu tunnistas, et pilt pole ülearu rõõmustav, sest tööd oleks pidanud tänaseks valmis olema.

«Praegu on ikka palju tegemata veel,» tõdes Teearu ringkäigu lõpuks. 

Tema sõnul on tee-ehitusfirma, osaühing Marble ja elektrimontaažitöid tegev osaühing Elars küsinud kümme päeva pikendust, lootes selle ajaga valmis saada. «Eks näis, kõik oleneb ilmast. Selle nädala teises pooles lubab külma juba,» polnud Teearu optimistlik. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles