Suure-Jaanis sai lauatennise karikasari jälle hoo sisse

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti ja Soome lauatennise kõrgliigas kaasategevale Rivo Saaremäele on Suure-Jaani karikasari eelkõige enesekindluse kogumise koht.
Eesti ja Soome lauatennise kõrgliigas kaasategevale Rivo Saaremäele on Suure-Jaani karikasari eelkõige enesekindluse kogumise koht. Foto: Marko Saarm

Möödunud pühapäeval algas Suure-Jaani valla lauatennise karikasarja 14. hooaeg. Avaetapil sai esikoha eelmise aasta üldvõitja Rivo Saaremäe, alistades finaalis Antti Luigemaa. Suure-Jaani parim mees oli Sören Rothberg, kes lõpetas seitsmendana.

Suure-Jaani klubi esireket nentis, et tema mänguvorm ei olnud kõige parem, kuid seljavigastust arvesse võttes võib tulemusega rahule jääda.

Rothberg on ka varem sellel turniiril mänginud ja nagu ta tõdes, on hooaja kehvemad kaotused tulnud just seal. «Peaks küll olema kodusaalieelis, aga millegipärast siin ei suju.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles