Viljandimaa tutvustab end messil

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi turismipiirkond osaleb reedest laupäevani Tallinnas peetaval rahvusvaheline turismimessil «Tourest».


Viljandi linnavalitsuse avalike suhete ja turismiameti juhataja Krista Kulli ütlemist mööda on Viljandi turismipiirkonna 81-ruutmeetrisel messipinnal esindatud Bonifatiuse gild, Hilda villa, Grand Hotel Viljandi, Eesti pärimusmuusika keskus, Mulgimaa arenduskoda ja Mulgi kultuuri instituut, Suure-Jaani külalistemaja ja Vanaõue puhkekeskus, Olustvere mõis ja Energia talu ning Holstre-Polli suusakeskus.

Kulli sõnul võetakse trükistena kaasa uued Viljandi reisijuhid ja äsja valminud voldik, mis tutvustab kevadist koolilastele mõeldud paketti «Viljandisse maasikaid noppima», postkaarte 2015. aastal Viljandis peetavatest rahvusvahelistest hansapäevadest teavitamisest, linna turismiinfoga taskukaarte ja palju muud.

Vanaõue puhkekeskus pakub messi külalistele lambakintsu ja Energia talu tervistavat taimeteed, Olustvere mõis küpsetab kaasa lihaleiba ning Suure-Jaani külalistemaja kohvik valmistab trühvleid. Bonifatiuse gild on valmis pannud järjehoidjate ja teiste väikeste esemete punumise proovimise võimaluse.

Kolmel päeval mängivad Viljandi messiboksis Cätlin Jaago ja teised pärimusmuusikud. Pakutakse Mulgi putru ja Liivi napsi ning demonstreeritakse Viljandi linna, maakonda ja turismiettevõtteid tutvustavaid filme. Viljandi esitluspinna külastajatele korraldatakse väike küsitlus, et saada tagasisidet ja ettepanekuid. Korraldatakse ka traditsiooniline õnneloos, mille peaauhinnaks on Viiratsi Lihatööstuse poolt välja pandud suitsupõrsas.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles