Üks neljast poolfinalistist selgub Viljandis

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eeloleval teisipäeval Viljandi spordihoones peetavas Eesti korvpallikarikavõistluste veerandfinaalmängus väljakule astuvale Valga-Valka meeskonnale (rünnakul) pole siinne võistluspaik tundmatu: mullusel karikaturniiril tuli tal alla vanduda Kalev/Cramole.
Eeloleval teisipäeval Viljandi spordihoones peetavas Eesti korvpallikarikavõistluste veerandfinaalmängus väljakule astuvale Valga-Valka meeskonnale (rünnakul) pole siinne võistluspaik tundmatu: mullusel karikaturniiril tuli tal alla vanduda Kalev/Cramole. Foto: Elmo Riig

​Tuleval teisipäeval peetakse Viljandi spordihoones üks neljast Eesti korvpalli karikavõistluste veerandfinaalkohtumisest. Siinse publiku ette astuvad Betoonimeister/TSKK/Nord ning Valga-Valka Maks & Moorits.

Korvpallimeeskondade vastuvõtja ja mängu korraldamise eest vastutava Viljandi spordikeskuse ametniku Igor Tavaste sõnul on oodata põnevat duelli. Olgugi et Tiit Soku juhendatav Betoonimester teeb kaasa Eesti esiliigas, lülitas ta sarja avaringis välja Eurokarika sarjas osaleva Tallinna Ülikooli / Kalevi meeskonna.

«Esiliiga ja meistriliiga meeskondade mängudel on händikäpsüsteem ning selle rakendamist näeb Viljandi publik esimest korda,» kõneles Tavaste.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles