Teise liiga mees- ja naiskonnad on oodatud mõõduvõtule

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall.
Võrkpall. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi valla Päri spordihoones saab tänavugi kaasa teha võrkpalliturniiril, mida peakorraldaja Leho Estorn nimetab maakonna teise liiga mõõduvõtuks.

Estorni selgitust mööda algatati maakonna võrkpalli teine liiga juba mitu hooaega tagasi sel põhjusel, et osa harrastusvõrkpallureid ei söandanud end Viljandimaa meistrivõistlustele kirja panna. Tänavusele turniirile oodatakse osalejaid registreeruma 7. novembrini.

Estorni sõnul tuleb nii meeste kui naiste mõõduvõtul nagu ikka kõigepealt kaheringiline põhiturniir ja see päädib märtsis finaalmängudega. «Loodame algust teha kohe, kui registreerimine on lõppenud ja osalejate arv teada,» lausus ta. Esimene ring tahetakse ära pidada veel selle aasta sees.

Mõõduvõtul osaleda soovivatel võistkondadel palub peakohtunik, Päri spordihoone juhataja Leho Estorn endast märku anda e-aadressil leho.estorn@viljandivald.ee, kuid talle võib ka helistada telefonil 5344 4062. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles