Öö põõsas veetnud vana mees leiti elusana

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei otsib Viiratsis kaduma jäänud 83-aastast Matveid.
Politsei otsib Viiratsis kaduma jäänud 83-aastast Matveid. Foto: Politsei

Teisipäeval Viiratsis kaduma jäänud 83-aastane mees veetis öö hooldekeskuse lähedal põõsas ning ta avastati sealt elusana kolmapäeval kell 13.30 ajal. Alajahtunud mees ise tervise üle ei kurtnud, aga ta viidi ikkagi haiglasse jälgimisele.

83-aastane Matvei lahkus Viiratsi hoolekandekeskusest teadmata suunas kellelegi ütlemata teisipäeval. Töötajate sõnul on mees ka varem paaril korral keskusest omavoliliselt lahkunud, kuid siis olid nad ta Viiratsi vahelt üles leidnud. Paraku teisipäeval töötajatel eakat meest leida ei õnnestunud ning abi saamiseks pöörduti politsei poole.

Politsei kogus hooldekodu töötajatelt infot Matvei võimalike liikumissuundade kohta ning kontrollis kadumispäeva õhtul ja kolmapäeval hommikul teekondi tema kodukohta Uusna külas, kuid paraku tulemusteta. Viimati kontrolliti intensiivselt hoolekandekeskuse ümbrust ning lõpuks mees sealt ka leiti. (Sakala)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles