Tüliõunaks osutunud plats laieneb veelgi

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Linnahooldus ja Veevärk tänavu kevadel ladustusplatsi esimest etappi rajama hakkasid, sündis sellest tüli üleaedsetega. Nüüd on kavas kruuskattega ala veel laiendada.
Kui Linnahooldus ja Veevärk tänavu kevadel ladustusplatsi esimest etappi rajama hakkasid, sündis sellest tüli üleaedsetega. Nüüd on kavas kruuskattega ala veel laiendada. Foto: Rannar Raba

Viljandi rae esmaspäevase otsuse kohaselt võib linnale kuuluv heakorraettevõte Linnahooldus kulutada reservfondist kuni 25 000 eurot endale uue ladustusplatsi rajamiseks.

Viljandi Linnahoolduse juht Margus Suigusaar selgitas, et uus kruuskattega plats rajatakse nende käsutuses olevale, kuid Viljandi Veevärgile kuuluvale kinnistule Musta tee ääres. Seni on seal olnud heinane tühermaa. Nüüd on kavas mullakiht minema vedada, täita süvend raskusi kandva materjaliga ning anda sellele vee äravoolamiseks tarvilikud kalded.

Suigusaare sõnul on platsi tarvis mitmeks otstarbeks, näiteks masinate hoidmiseks, aga ka puistematerjalide ladustamiseks. «Seni pole meil olnud head kohta, kus hoida kruusa ja liiva juhuks, kui neid kuskil kiiresti vaja läheb,» põhjendas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles