Ratturid naudivad puhkust säravate trofeede taustal

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud nädalal kogunenud Eesti rattaklubide treenerite nõukogu otsusega tunnistati tänavuse hooaja parimaks alla 16-aastaste tütarlaste klassi sportlaseks viljandlanna Kristel Sandra Soonik.
Möödunud nädalal kogunenud Eesti rattaklubide treenerite nõukogu otsusega tunnistati tänavuse hooaja parimaks alla 16-aastaste tütarlaste klassi sportlaseks viljandlanna Kristel Sandra Soonik. Foto: Elmo Riig

Viljandi rattaklubi on lõppenud hooaja tulemuslikkust hindavas Eesti jalgratturite liidu reitingutabelis hõivanud kolmanda positsiooni. Temast ettepoole jäävad vaid pealinna klubid Kalevi Jalgrattakool ja CFC.

Viljandi rattaklubi treener Marek Johanson ei varjanud heameelt. Samas nentis ta, et pole treenerina kunagi reitingutabeli punktirallit kaasa teha üritanud. «Olen hooaja sees valinud võistlusi ikka selle järgi, mis noori võimalikult palju arendaks, ning loobunud mitmestki punkte pakkuvast kodusest mõõduvõtust rahvusvaheliste tuuride kasuks.»

Kahel varasemal korral kuue seas

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles