Vabavõitleja: loodetavasti avab võit mõne uue ukse

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabavõitleja Sten Saaremäe alistas oma karjääri esimese profimatši leedulase.
Vabavõitleja Sten Saaremäe alistas oma karjääri esimese profimatši leedulase. Foto: Erakogu

Viljandlasest vabavõitleja Sten Saaremäe sundis oma karjääri esimese profimatši kolmandas raundis vastase teravate löökidega alistuma.

Reedel Saku suurhallis üritusel «Xplosion Fight Series» leedulase Renatas Buškusega kohtunud Sten Saaremäe rääkis, et veidi kobavalt alanud võitlus kulges tema kontrollimisel. «Esimese raundi keskel mõistsin, et kui ma ise midagi katastroofiliselt valesti ei tee, on võit minu,» lausus Saaremäe.

Noore võitleja ütlemist mööda jõudsid nad kahe esimese viieminutise raundi vältel võidelda nii püsti kui maadluses ning mõlemas asendis oli ta vastasest kindlam. «Kolmandas raundis õnnestus mul püsti võideldes anda löökide seeria rusika ja küünarnukiga, mispeale leedulane alistumise märgiks patsutas,» kirjeldas Sten Saaremäe areenil juhtunut.

25-aastane Viljandist pärit mees ütles, et tegi oma profikarjäärile ilusa alguse. «Loodetavasti avab võit mõne uue ukse ning toob tugevamaid vastaseid ja raskemaid matše ka mõnes teistes produktsioonis.»

Saaremäe loodab sellel aastal veel ühe matši pidada ning on sellest soovist teada andnud ka oma mänendžerile. «Suure tõenäosusega on see kusagil välismaal, sest Eestis sellel aastal enam sellisel tasemel turniire ilmselt ei peeta,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles