Vaksalisse viivate teede ehitus hakkab lõppema

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rohkem kui miljon eurot maksev teetöö annab tulemuseks selle, et edaspidi viib Viljandi raudteejaama korraliku kattega tänav.
Rohkem kui miljon eurot maksev teetöö annab tulemuseks selle, et edaspidi viib Viljandi raudteejaama korraliku kattega tänav. Foto: Marko Saarm

Kui Vaksali tänavalt eile veel Viljandi raudteejaama poole pöörata ei tohtinud, siis Metalli tänaval tehti algust haljastustöödega, mis panevad punkti uue ilme ja sileda katte saanud ligipääsule Männimäelt raudteejaama. 

Eile koos lastelastega teetöid vaatama tulnud Raivo Zirnask, kes elab raudteejaama lähedal, ütles, et kui varem olid ümberkaudsed tänavad kaetud valdavalt aukudega ja kõnniteid polnud üldse, siis praegune pilt on ikka väga ilus. «Sõidutee osa oleks võinud laiem olla ja kõnniteed kitsamad, aga vahet pole, ilus on ikka,» andis ta oma hinnangu raudteejaama juurde toovale Vaksali tänavale.

Zirnask ei saanud aga aru, mis mõte võiks olla raudteejaamaesisesse parklasse ehitatud piklikul saarekesel, seda enam et edaspidi hakkavad linnaliinibussid peatuma ja ümber keerama perrooni juures. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles