Vaheajal pääseb noortekeskustest virtuaalmaailma

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui tavaliselt võetakse Tarvastu noortekeskuses üksteiselt mõõtu piljardilaual, siis tuleval reedel saab seal võistelda hoopis konsoolimängudes.
Kui tavaliselt võetakse Tarvastu noortekeskuses üksteiselt mõõtu piljardilaual, siis tuleval reedel saab seal võistelda hoopis konsoolimängudes. Foto: Erakogu

Nädala kestev koolivaheaeg on ajakasutuses vabamad käed jätnud noortekeskustele, kuid seal tõdetakse, et nende külaliste hulk puhkepäevadel pigem väheneb kui kasvab. Sestap mõtlevad noortekeskused rohkem erilistele ettevõtmistele kui lihtsalt päevatäitele.

«Pigem on vaheajal põhilisi külastajaid natuke vähem, sest paljud on kuhugi läinud või on midagi muud vaja teha,» kinnitas Tarvastu valla noorsootöötaja Liis Lääts. Mullu proovis sealne noortekeskus vaheaega sisustada teemapäevadega ja oli näha, et osalejaid oli vähevõitu. Seekord otsustati teisiti läheneda. 

Virtuaalmängude aeg

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles