Tallinna–Viljandi rongiliinil on sõitjaid märgatavalt vähemaks jäänud

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna ja Viljandi vahel on sel aastal Elroni rongidega sõitnud vähem rahvast kui eelmisel aastal.
Tallinna ja Viljandi vahel on sel aastal Elroni rongidega sõitnud vähem rahvast kui eelmisel aastal. Foto: Sille Annuk / Postimees

Tallinna–Viljandi rongiliinil oli selle aasta esimesel üheksal kuul tunduvalt vähem sõitjaid kui mullu samal ajal.

Elroni kaubamärgi all tegutseva aktsiaseltsi Eesti Liinirongid müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo tõdes, et sõitjate hulga kahanemine eelnimetatud perioodil on olnud ligi 17 protsenti. Tema veendumuse kohaselt tuleneb see varakevadel Tallinna ja Rapla vahelisel lõigul alanud remonditöödest, mis on muutnud rongiga sõitmise ajutiselt aeganõudvamaks ja tülikamaks.

Ehkki võib oletada, et teiste sõiduvahendite kasuks on otsustanud ennekõike Harju- ja Raplamaa inimesed, on Kongo hinnangul vähemaks jäänud ka neid, kes kasutavad Elroni teenust lõuna pool. „Eks see ole igati loogiline, et kui sõiduaeg pikeneb ja nõuab vahepeal bussi ümberistumist, hakkavad inimesed oma valikuid üle vaatama,” lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles