Näitekunstitudengid tutvustasid Kesklinna kooli lastele Tjorvenit

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuuriakadeemia näitekunstieriala neljanda kursuse tudengid lugesid projektipäeva puhul Kesklinna kooli lastele raamatut "Väike Tjorven, Pootsman ja Mooses".
Kultuuriakadeemia näitekunstieriala neljanda kursuse tudengid lugesid projektipäeva puhul Kesklinna kooli lastele raamatut "Väike Tjorven, Pootsman ja Mooses". Foto: Kaina Mälgand

Viljandi Kesklinna kooli algklasside majas peeti reedel traditsioonilist projektipäeva, mis seekord oli pühendatud lastekirjandusele ja mereaastale.

Lapsed tulid kooli raamatutegelaste kostüümides. Majas silkas ringi hulganisti Pipisid, Punamütsikesi ja piraate. Iga tegelane tutvustas end ja oma valitud raamatut klassikaaslastele. Ühtlasi pakkusid huvitavaid tegevusi mitmesugused töötoad.

Päeva aitasid sisustada ka kultuuriakadeemia näitekunstieriala neljanda kursuse tudengid, kes lugesid klassides ette katkendi Astrid Lindgreni raamatust „Väike Tjorven, Pootsman ja Mooses”

Kolmanda klassi õpilased Miia Margaret ja Eva arvasid, et külalised esinesid väga vahvalt ning neist saavad kindlasti head näitlejad. Lisett kolmandast klassist pakkus, et sääraseid teistsuguseid koolipäevi ja ettelugemisi tuleb edaspidigi.

Õppejuhataja Katrin Männik, kes ise kehastus projektipäeva puhul Mary Poppinsiks, pidas päeva igati kordaläinuks ja avaldas lootust, et Kesklinna kooli koostöö kultuuriakadeemiaga jätkub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles