Linn teeb ettevalmistusi presidendi foto vahetamiseks

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Presidendivahetusega tuleb välja vahetada ka presidendi ametlikud fotod. Viljandi linn vajab neid esimese hooga ligi 40.
Presidendivahetusega tuleb välja vahetada ka presidendi ametlikud fotod. Viljandi linn vajab neid esimese hooga ligi 40. Foto: Vabariigi presidendikantselei

Viljandi linnavalitsus pöördus presidendi kantselei poole palvega osta 12 raamitud Kersti Kaljulaidi esindusfotot, 25 postkaardisuurust pilti ja üks A4 foto. Kadriorg saatis linnavalitsuse fotoärisse.

«Esimest korda ei tegele presidendi fotode müügiga enam presidendi kantselei,» selgitas linnavalitsuse kantselei haldusjuht Terje Metsanurm. Soovijad võivad sobiva suurusega foto presidendi kantselei lehelt ise alla laadida ja seda siis etteantud juhiste järgi kasutada.

Selgelt on sõnastatud, millised peavad olema foto paspartuu ja raam. «Tumepruun kitsas puitliist, fotopoolses servas kuldne joon; tagapapp; T-riputus; harilik klaas,» on antud raamikirjeldus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles