Tulemusi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sõudmine. Tartus peetud Eesti sisesõudmise meistrivõistlustel olid Viljandimaa esindajatest oma võistlusklassis võidukad Kärolyn Mäesaar ja Krete Koovit. Pronksmedaliga lõpetas meeste mõõduvõtul Kaspar Taimsoo, naiste arvestuses Natalija Garankina ning noortest Eneken Kukk.

Võrkpall. Viljandi Metall alistas laupäeval võõral väljakul 3:1 Võru naiskonna ning lõpetas meistrivõistluste põhiturniiri kolmanda ringi täiseduga.

Pühapäeval tehti Kildu kooli võimlas algust maakonna naiste meistrivõistluste põhiturniiri teise ringiga, kõik kuus kohtumist lõppesid 3:0.Saarepeedi alistas Abja/Halliste, Abja/Halliste Kõpu, Saarepeedi Kõpu, Tarvastu Viljandi ning Suure-Jaani Viljandi ja Tarvastu.

Laupäeval mängitud Sürgavere võrkpallisarja finaaletapi järel tagas endale meeste turniiri üldvõidu Sürgavere esindus, naiste mõõduvõtul oli parim Saarepeedi võistkond.

Korvpall. Eesti meeste meistrivõistluste teises liigas sai AP Mets reedel Raudna spordihoones peetud kohtumises 97:60 võidu Kuldre kool / Võru KK üle.

Maadlus. Eesti õpilaste Kreeka-Rooma maadluse meistrivõistlustel teenis Viljandi spordikooli õpilane Rainer Rüütel oma kaalus esikoha, Kuldar Asu oli teine ja Kevin Ervald kolmas.

Autosport. Laupäeval Kõpu vallas peetud rahvarallile startis 57 võistluspaari, neist tulemuse sai kirja 49. Kuuest lisakatsest koosnenud võistluse võitsid Mitsubishi Lanceril sõitnud Rain Rannala ja Simmo Nestor.

Käsipall. Viljandi spordikooli meeskond lõpetas Kehras Eesti noorte B-klassi meistrivõistluste esimese mängudepäeva viie võidu ja kahe kaotusega ning jagab turniiritabelis kolmandat ja neljandat kohta.

Suusatamine. Haanjas sõidetud noorte ETV-Swedbanki suusasarja etapil pälvis Rebeca-Lotta Aasmäe klassis N-11 kolme kilomeetri klassikadistantsil esikoha, Joosep Tammemäe oli M-23 klassis 15 kilomeetri klassikasõidus kolmas.

Jäähoki. Viljandi jäähokiklubi meeskond sai laupäeval Tartumaal peetud kohtumises 10:2 võidu Alksi MC39 meeskonna üle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles