Norras mängivast viljandlasest sai kaanepoiss

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karol Mets vaatab lugejatele vastu ajakirja Jalka novembri numbri esikaanelt.
Karol Mets vaatab lugejatele vastu ajakirja Jalka novembri numbri esikaanelt. Foto: Eesti Jalgpalli Liit

Eesti jalgpalli liidu väljaantava ajakirja Jalka novembrikuu põhiteemad keerlevad värske hingamise saanud koondise ümber ning ajakirja esiküljel on seekord Norras palliv viljandlane Karol Mets, kes vastab ka lugejate erisugustele päringutele. 

Temalt uuritakse nii Magnus Pehrssoni kui Norra ning kalalkäikude kohta. Muu hulgas saab teada, kelle järgi sai Karol oma eesnime ning kes on rahvusesinduse suurim naljatilk.

Kuukirja värskes numbris arutavad koondise uue juhendaja Martin Reimi treenerisoone üle tema isa Olev Reim ja endine meeskonnakaaslane Toomas Krõm. Vutitreener Marko Pärnpuu vaagib Gibraltari ja Kreeka mängu taktikaid. Mida me tegime teisiti kui varem? Koondiserüüs taas hea hoo leidnud Konstantin Vassiljev pakub vaimustavaid esitusi Poola kõrgliigas. Meeleoluka reisikirja meisterdas Jalkale Tauno Vahter, kes võttis ette teekonna Bialystokki, et oma silmaga Kostjat klubivormis hiilgamas näha.

Oma sümboolse koosseisu pani kokku Rio olümpialt pronksmedali võitnud sõudja Kaspar Taimsoo, mängijana on luubi all Tartu Tammeka poolkaitsja Martin Miller. Tutvume lähemalt Vändra Vapruse puurivahi Veiko Põldemaaga, kelle kohta liikus vahepeal väga uhke kuulujutt. Meenutame Eestist lahkuvat treenerit Keith Boanast, kiikame Jõgeva SK Noorus-96 igapäevaellu ning vaatame, kuidas möödus madalamate liigade klubide hooaeg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles