Tee-ehitajad mängivad viljandlaste närvidel

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eilseks oli Lossi tänava ääres maha saetud kolm suurt pärna ning nende kändude ümbrus lahti kaevatud. Ehitaja lubas täna kännud välja juurida ning kohe pärast seda kaevama hakata.
Eilseks oli Lossi tänava ääres maha saetud kolm suurt pärna ning nende kändude ümbrus lahti kaevatud. Ehitaja lubas täna kännud välja juurida ning kohe pärast seda kaevama hakata. Foto: Elmo Riig

Kuigi Viljandi südalinnas asuvate Koidu ja Lossi tänava remontimise lõpptähtajani jääb napp poolteist nädalat, pole ehitushanke võitnud ettevõtted töid õieti alustanudki.

«Asjad on ikka väga halvasti. Kui nad peaks õigeks ajaks valmis saama, on see sulaselge ime,» arutles abilinnapea Kalvi Märtin kolmapäeva pärastlõunal. Ühtlasi märkis ta, et eelmise nädala lõpus läks raekojast tee-ehitusfirmale Marble ja elektrimontaažitööde tegijale Elars kuri kiri, milles linnajuhid avaldasid ehituse viibimise pärast muret ning ähvardasid iga tähtajast üle mineva päeva eest sisse nõuda viivise, mis on 0,4 protsenti objekti kogumaksumusest. 

Valgustus ja teekate

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles