Viljandi saab juurde kaks Statoili jaama (1)

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi saab juurde kaks Statoili jaama. Tartu maanteel asuv automaatjaam hakkab tööle Statoili kaubamärgi all 15. novembril.
Viljandi saab juurde kaks Statoili jaama. Tartu maanteel asuv automaatjaam hakkab tööle Statoili kaubamärgi all 15. novembril. Foto: Marko Saarm / Sakala

Circle K Eesti aktsiaselts, kel on Statoili teenindusjaamad, võtab üle Premium 7 kaubamärgiga 11 täisteenindus- ja 12 automaatjaama ning selle tulemusena saab Statoil taas turuosalt suurimaks mootorikütuste jaemüüjaks.

Viljandi saab juurde kaks Statoili jaama. Leola tänaval asuv täisteenindusjaam hakkab tööle Statoili kaubamärgi all 25. oktoobril ja Tartu maanteel asuv automaatjaam 15. novembril.

Pärast konkurentsiameti heakskiidu saamist allkirjastati 26. septembril asjaõigusleping, millega Circle K Eesti omandas 23 Premium 7 kaubamärki kandva teenindusjaama vara. Vara hulka kuuluvad kinnisvara, teenindusjaamade pidamiseks vajalik põhivara ja väikevahendid ning töö- ja ärikliendilepingud.

Vastavalt kokkuleppele alustas Circle K Eesti esmaspäeval, 17. oktoobril ostetud jaamade ülevõtmist ning nende Statoili kaubamärgi alla viimist. Esimese jaamana ülevõetavatest saab Statoili kaubamärgi Aravete teenindusjaam. Täis- ja automaatjaamade viimine Statoili kontseptsioonile on planeeritud lõpetada novembri keskpaigaks.

«Me ei muuda pelgalt poeukse kohal või posti otsas asuvad logosid, vaid viime jooksvalt kõik omandatud jaamad Statoili kontseptsioonile vastavaks, seda nii toodete ja teenuste kui ka teeninduse poolest,» ütles Circle K Eesti AS-i peadirektor Kai Realo.

Realo sõnul toimub kuu aega kestev Statoili kontseptsioonile üleviimise protsess sujuvalt ning uute täisteenindusjaamade töötajad läbivad põhjaliku koolituse.

Realo kinnitusel võidavad uuendustest nii Statoili kui Premium 7 senised kliendid, sest teenindusvõrk muutub oluliselt laiaulatuslikumaks.  Ülemineku perioodil kehtivad Statoili võrku lisanduvates teenindusjaamades novembri lõpuni lisaks Statoil EXTRA lojaalsusprogrammi tavasoodustustele ka eripakkumised kohvile, hot dog`ile ja mootorikütustele. «Kõik Premium 7 erakliendid on oodatud liituma Statoil EXTRA lojaalsusprogrammiga, et saada osa parematest soodustustest. Äriklientidele pakutakse võimalust jätkata Statoili kliendina samadel tingimustel,» ütles Realo.

Uute teenindus- ja automaatjaamade Statoili kontseptsioonile üleviimise järel hakkab Statoil kliente teenindama kokku 77 müügikohas kõikjal üle Eesti.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles