Kulla leerimaja on poolel teel elanike ja külaliste käsutusse

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Halliste vallavanem Ene Maaten tõi sarikapeol mitme meetri kõrguselt Kulla leerimaja räästast alla pärja. See tegevus oli Silindia Ehituse juhataja Toomas Perve sõnul märk, et pool ehitustööd on tehtud.
Halliste vallavanem Ene Maaten tõi sarikapeol mitme meetri kõrguselt Kulla leerimaja räästast alla pärja. See tegevus oli Silindia Ehituse juhataja Toomas Perve sõnul märk, et pool ehitustööd on tehtud. Foto: Marko Saarm

Möödunud nädala lõpul peeti Halliste vallas Kulla leerimaja sarikapidu. Kui üle saja aasta vana hoone saab restaureeritud, on see nii valla elanike kui külaliste käsutuses.

«Siia on kavandatud raamatukogu, esialgu vallavalitsus, tuleb ruum kogudusele, kohvik ja kui valdade haldusreform realiseerub, siis suure tõenäosusega saavad majja ka noorte- ja käsitöötuba,» loetles Halliste vallavanem Ene Maaten ja lisas, et projekti nimigi on ju «Kulla leerimaja renoveerimine ühistegevuste hooneks».

Vallamaja vajab ruumi

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles