Kõrgliiga meeskond alustas täiseduga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võistkondlikel lauatennisemeistrivõistlustel Sakala klubi kõrgliiga meeskonnas kaasategeva Rivo Saaremäe sõnul võitlevad viljandlased eelkõige koha eest finaalturniiril.
Võistkondlikel lauatennisemeistrivõistlustel Sakala klubi kõrgliiga meeskonnas kaasategeva Rivo Saaremäe sõnul võitlevad viljandlased eelkõige koha eest finaalturniiril. Foto: Marko Saarm

Laupäeval alanud Eesti võistkondlikel lauatennisemeistrivõistlustel osaleb eri liigades mitu Viljandimaa esindust ja kõrgeimas konkurentsis kaasategeva Sakala klubi meeskonna esimene eesmärk on lõpetada põhiturniir nelja tugevama seas.

Sakala kõrgliiga esinduse esinumber Rivo Saaremäe tõdes, et Viljandis korraldatud esimesel mängupäeval astus meeskond tubli sammu oma sihile lähemale: alustas põhiturniiri nelja võiduga.

Tänavu kõrgliigas tehtud muudatuste järel on igas võistkonnas senise kolme asemel neli liiget, üks neist noorteklassi mängija, ning matše ei peeta enam kolme, vaid kuue võiduni, kusjuures võimalik on ka viigiline tulemus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles